Παππάς: Η ΝΔ έσπευσε να διαστρεβλώσει την απόφαση του ΣτΕ για να βολέψει τους φίλους της

Παππάς: Η ΝΔ έσπευσε να διαστρεβλώσει την απόφαση του ΣτΕ για να βολέψει τους φίλους της

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, δήλωσε σχετικά: «Η ΝΔ, συνεπής στον ρολό της ως η “Ηχώ των Καναλαρχών”, έσπευσε να διαστρεβλώσει την απόφαση του ΣτΕ έτσι ώστε να βολεύει τα συμφέροντα των επιχειρηματιών-φίλων της. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό».

Υ.Γ: «Ο κ. Λοβέρδος θα ήταν ιδανικός αρχισυντάκτης στην “Ηχώ των Καναλαρχών”», κατέληξε ο κ. Παππάς.

Προηγουμένως το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, με ανακοίνωσή του είχε δηλώσει:

«Καταδικάστηκε και τυπικά ο νόμος του αποτυχημένου «Υπουργού καναλάρχη» κ. Παππά και τα καθεστωτικά σχέδια της Κυβέρνησης που περιελάμβανε τον πλήρη έλεγχο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης»

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για μία ξεκάθαρη νίκη της Δημοκρατίας και μία ξεκάθαρη ήττα της απερχόμενης Κυβέρνησης, ενώ επισημαίνεται πως η τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θα μπει με όρους διαφάνειας από τα συνταγματικά κατοχυρωμένα όργανα της Πολιτείας.

«Ως προς τη δήλωση του κ. Παππά, αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει. Θα του συστήναμε, δε, να αξιοποιήσει το Σαββατοκύριακό του για να διαβάσει καλύτερα το σκεπτικό του ΣτΕ», καταλήγει το Γραφείο Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter