«Η ΝΔ χαϊδεύει την ακροδεξιά»

Παππάς: Η χώρα σιγά - σιγά απεγκλωβίζεται με όρους αριστερής διακυβέρνησης

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, με αφορμή την συζήτηση στην βουλή, σχολίασε με συνέντευξή του στο ρ/Φ Στο Κόκκινο, το πολιτικό αδιέξοδο της ΝΔ, η οποία δεν διστάζει «να χαϊδεύει», όπως ανέφερε, ακόμα και το ακροδεξιό ακροατήριο για τυχόν μελλοντικά πολιτικά οφέλη.

Η συζήτηση στη Βουλή αποτύπωσε αυτό που είχαμε προβλέψει, την κατάρρευση της αφήγησης της καταστροφής της ΝΔ, ανέφερε και υπογράμμισε πως η ΝΔ είναι κολλημένη στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, κολλημένη στο σαμαρικό success story.

Για την Δημοκρατική Συμπαράταξη τόνισε πως η ρητορική της είναι όχι μόνο αδιέξοδη αλλά απέχει και από τις θέσεις των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Η χώρα σιγά - σιγά απεγκλωβίζεται με όρους αριστερής διακυβέρνησης, με όρους δίκαιης ανάπτυξης, ανέφερε.

Ταυτόχρονα ο κ. Παππάς υπενθύμισε ότι ενώ από το 2009 μέχρι το 2015 είχαν χαθεί περίπου ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας, με την αριστερή διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανακτηθεί το ένα τέταρτο. Επιπλέον ανασφάλιστοι πολίτες έχουν πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τέλος έχει θεσπιστεί το επίδομα αλληλεγγύης, που σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, «είναι λίγα από τα παραδείγματα τα οποία θεμελιώνουν την δική μας πολιτική στρατηγική».

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στα οφέλη που θα έχει η χώρα από τον εμπορικό δορυφόρο Hellas Sat3, κατηγορώντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις για αδιαφορία και κατακερματισμό και του τομέα αυτού.

Με τον Hellas Sat3 η Ελλάδα τριπλασιάζει τις δυνατότητες της σε μια σειρά από τομείς που μας επηρεάζουν όλους, ανέφερε οκ. Παππάς και τόνισε πως το επόμενο μεγάλο βήμα μετά τον Hellas Sat3 είναι η Ελληνική Υπηρεσία Διαστήματος. Η Ελλάδα παύει να είναι ουραγός, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.