Παππάς: Κάθε φορά που στριμώχνεται η Ν.Δ., φωνάζει “Βενεζουέλα”

Παππάς: Κάθε φορά που στριμώχνεται η Ν.Δ., φωνάζει “Βενεζουέλα”

Απάντηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στα δημοσιεύματα για το ταξίδι στην Καραϊβική

Το θέμα που δημιούργησε η Ν.Δ., με το ταξίδι που είχαν οι κ.κ. Παππάς και Αρτεμίου με προορισμό την Καραϊβική, με το ιδιωτικό αεροσκάφος «αμφιλεγόμενου» επιχειρηματία, επανέφερε με δημοσίευμά του ο «Ελεύθερος Τύπος»: «Ο Τσίπρας δεν μπορεί να σιωπά άλλο για το σκοπό του κρυφού ταξιδιού του κ. Παππά με τον δικηγόρο των offshore και των Panama Papers, Αρτεμη Αρτεμίου, στη Βενεζουέλα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΝΔ.

«Ήρθε η ώρα να αντιληφθεί η παρέα του Μαξίμου, που δείχνει μεγάλη αδυναμία στα ιδιωτικά και κυβερνητικά αεροσκάφη, και για μήνες σιωπά, ότι η Ν.Δ. θα συνεχίσει να ρωτά μέχρι να πάρει όλες τις απαντήσεις», σχολιάζει η ΝΔ.

Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Παππά, με τον υπουργό να σχολιάζει καυστικά λέγοντας: «περσινά ξινά σταφύλια», κατηγορώντας τη Ν.Δ. ότι «κάθε φορά που στριμώχνεται φωνάζει ”Βενεζουέλα”».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής:

«Περσινά ξινά σταφύλια. Το κόμμα της Novartis, του Κήρυκα Χανίων, των κρυμμένων -από το πόθεν έσχες- ακινήτων του Βολταίρου, εσχάτως και του κ. Σημίτη, κάθε φορά που στριμώχνεται φωνάζει “Βενεζουέλα”.

Φαίνεται ότι η προανακριτική για τον κ. Γ. Παπαντωνίου και η εξεταστική για την Υγεία ανησυχούν κάποιους εντόνως». 

Το θέμα όμως είχε και συνέχεια. Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στο twitter: “Η απάντηση του κ. Παππά για το ταξίδι Βενεζουέλα-Καραϊβική θυμίζει το παλιό ανέκδοτο που καταλήγει “και εσείς όμως βασανίζετε τους μαύρους”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter