Παππάς: Να υλοποιηθούν τα έργα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων και ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ που έχουν συμβασιοποιηθεί

Παππάς: Να υλοποιηθούν τα έργα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων και ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ που έχουν συμβασιοποιηθεί

«Να υλοποιηθούν τα εμβληματικά έργα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων και ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ που έχουν συμβασιοποιηθεί», ζητά με δήώσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Παππά

«Να υλοποιηθούν τα εμβληματικά έργα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων και ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ που έχουν συμβασιοποιηθεί

Τα τελευταία χρόνια δρομολογήθηκαν έργα για τη βελτίωση της λειτουργίας του Δημοσίου και των συναλλαγών των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Τα εμβληματικά έργα “Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων” μεταξύ 21.000 δημόσιων φορέων και το ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ για την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιών του Δημοσίου, ένα έργο που βρέθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεχασμένο στα συρτάρια, έχουν συμβασιοποιηθεί.

Περιμένουμε την υλοποίησή τους.

Όχι μονάχα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και για την εξοικονόμηση από μέρους της Πολιτείας 550 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σε σχέση με το σύστημα 112, οι δοκιμές που έγιναν σήμερα (σ.σ.: με πρώτη δοκιμή τον Ιανουάριο 2019) πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου και ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σ’ αυτή την ημερομηνία ήδη πριν από τις εκλογές.

Ας σταματήσει επιτέλους η κοροϊδία». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter