Παππάς: Ο Μητσοτάκης κήρυξε πόλεμο σε μισθωτούς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Παππάς: Ο Μητσοτάκης κήρυξε πόλεμο σε μισθωτούς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους μισθωτούς και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαπέλυσε ο τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης σήμερα αντί να κάνει συστάσεις στις τράπεζες έσπευσε να τις δικαιολογήσει.

«Δύο μήνες μετά το lockdown, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κηρύξει πόλεμο όχι μόνο στους μισθωτούς, αλλά και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Παππάς.

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

Οι επιχειρήσεις χρειάζονται άμεση ενίσχυση και όχι λόγια.

Εδώ και μέρες, επιμελητήρια και εμπορικοί σύλλογοι μιλούν για προϋποθέσεις που τίθενται εκ μέρους των τραπεζών και οι οποίες στην ουσία ακυρώνουν την όποια βοήθεια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή όχι για να κάνει συστάσεις στις τράπεζες, αλλά για να τις δικαιολογήσει.

Όχι για να λάβει άμεσα μέτρα, αλλά για να υποσχεθεί ότι από αύριο ξεκινά διαβούλευση για τη μείωση των προϋποθέσεων που τίθενται.

Δύο μήνες μετά το lockdown, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κηρύξει πόλεμο όχι μόνο στους μισθωτούς, αλλά και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter