Παππάς: Οι νέες τεχνολογίες μπορούν να είναι η αιχμή της νέας ανάπτυξης

Παππάς: Οι νέες τεχνολογίες μπορούν να είναι η αιχμή της νέας ανάπτυξης

“Οι νέες τεχνολογίες μπορούν να είναι η αιχμή της νέας ανάπτυξης” δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε, σήμερα, στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στη Θεσσαλονίκη, με τη διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και την οργανωτική επιτροπή του Technoloogy Forum, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, τον ρόλο της Βόρειας Ελλάδας και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης προς αυτή την κατεύθυνση.

“Είχαμε μια πολύ δημιουργική συζήτηση και νομίζω ότι καθώς η χώρα βγαίνει από την κρίση, η Βόρεια Ελλάδα και ειδικά η Θεσσαλονίκη ανακτά βήμα βήμα τον ρόλο που μπορεί να παίξει όχι μόνο για τη Βόρεια Ελλάδα αλλά ευρύτερα για την περιοχή των Βαλκανίων” ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Υπογράμμισε δε, ότι “η χώρα έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει κόμβος εμπορίου, μεταφορών, τηλεπικοινωνιών και οι νέες τεχνολογίες μπορούν να είναι η αιχμή της νέας ανάπτυξης”, επισημαίνοντας πως “όλες οι μεριές, η Πολιτεία, η αυτοδιοίκηση, ο επιχειρηματικός κόσμος των νέων τεχνολογιών μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους”.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Παππάς, “είναι μεγάλη η δυνατότητα που μας δίνεται να παίξουμε τον ρόλο που μπορούμε, ώστε όλες οι δυνάμεις της χώρας να συγκλίνουν σ’ έναν κοινό ενιαίο βηματισμό για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ως κοινωνία, ως λαός, τα καλά που φέρνουν οι νέες τεχνολογίες”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter