Παππάς: «Όσο δεν παραιτούνται οι διοικήσεις των ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ, η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο τον κ. Καραμανλή»

Παππάς: «Όσο δεν παραιτούνται οι διοικήσεις των ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ, η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο τον κ. Καραμανλή»

«Όσο περνά η ώρα από το χθεσινό “χαστούκι” του ΑΣΕΠ για το “μαγείρεμα” στους διαγωνισμούς προσλήψεων στις αστικές συγκοινωνίες και οι διοικήσεις των ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ μένουν στις θέσεις τους, η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο τον κ. Καραμανλή», ανέφερε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας την απόφαση της ανεξάρτητης Αρχής να αλλάξει, αντίστοιχα, το 37% και το 45% των πινάκων προσληπτέων των δύο διαγωνισμών. 

«Περιμένουμε και την παρέμβαση της δικαιοσύνης για να δούμε ποιος ανέβαζε και κατέβαζε τις λίστες επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριπτέων από την ιστοσελίδα της ΟΣΥ και ποιος τις “μαγείρεψε”, όπως επισημαίνει ο ΑΣΕΠ, απαντώντας σε επιστολή μας. Αυτό δεν ήταν ένα στιγμιαίο λάθος ή μια στιγμή ανεμελιάς», συμπλήρωσε.

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον δημοσιογράφο Γιώργο Τραπεζιώτη, σημείωσε ακόμα ότι εκκρεμεί απάντηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε επιστολή των τομεαρχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων των αποτυχόντων του διαγωνισμού της ΟΣΥ Α.Ε., θυμίζοντας ότι τόσο το κόμμα όσο και οι οργανώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΜ ζητούσαν προσλήψεις από τις αρχές φθινοπώρου, χωρίς όμως και να χρησιμοποιηθεί η πανδημία ως ευκαιρία για να γίνουν κομματικά ρουσφέτια.

Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία, σημείωσε ότι «τίποτα από όσα έγιναν στο μπαλκόνι του βουλευτή του δεν ξέφυγε από τον κ. Μητσοτάκη, απλά ο ίδιος θεωρεί ότι δεν μπορεί να προσβληθεί από τον ιό του δημοσίου ελέγχου και της λογοδοσίας. Θα πρέπει να απολογηθεί, να έρθει στη Βουλή και να απαντήσει στην επίκαιρη του Αλέξη Τσίπρα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter