Παππάς-Πατούλης: Το τετ-α-τετ για τα περιφεριακά ΜΜΕ

Παππάς-Πατούλης: Το τετ-α-τετ για τα περιφεριακά ΜΜΕ

Για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σχετικά με τη δημιουργία και τη λειτουργία του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και της εγκυκλίου για την τήρηση της κατανομής των κρατικών διαφημιστικών δαπανών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συζήτησαν Νίκος Παππάς και Γιώργος Πατούλης.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ενημέρωσε  τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη για την ποσόστωση των Περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης, (30% της συνολικής, ανά φορέα, προϋπολογιζομένης δαπάνης)

Ο κ. Παππάς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει ενημερωτικές συναντήσεις με συναρμόδιους φορείς, δήλωσε: «Είναι, πλέον, δεδομένο πως δημιουργείται, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, η συναντίληψη πως η τήρηση της ρύθμισης σχετικά με την καταβολή του 30% της κρατικής διαφήμισης υπέρ των Μέσων της περιφέρειας καθίσταται αναγκαία. Μέσα από τις συναντήσεις των τελευταίων ημερών, προκύπτει – κι είναι ελπιδοφόρο αυτό – η πρόθεση όλων να υποστηριχθεί και αυτό το “κομμάτι” της Περιφέρειας».

Ο Γιώργος Πατούλης, έπειτα από πρόταση του υπουργού, ανέλαβε πρωτοβουλία για την ενημέρωση των μελών της Ένωσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter