Παππάς σε ΝΔ: «Μη μπείτε σε δούναι και λαβείν με την ακροδεξιά για τη συνταγματική αναθεώρηση»

Παππάς σε ΝΔ: «Μη μπείτε σε δούναι και λαβείν με την ακροδεξιά για τη συνταγματική αναθεώρηση»

Να μη μπει σε διαδικασία δούναι και λαβείν με την ακροδεξιά στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης προειδοποίησε τη ΝΔ ο Νίκος Παππάς, υπογραμμίζοντας πως αν υλοποιηθεί αυτό το σενάριο, τότε στο επίκεντρο θα έρθουν ακραίες ιδέες.

«Μη γεμίζετε τα πολιτικά και ιδεολογικά ντεπόζιτα όσων λένε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να έχουν τον έλεγχο στο σώμα τους ή εκφράζουν απόψεις περί καθαρότητας της φυλής. Αυτά τα έλεγαν στη Βουλή όσοι είχαν τη σβάστικα χαραγμένη στο μπράτσο τους» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής.

Τόνισε δε ότι στην Ολομέλεια ακούστηκε ο όρος «εθνομηδενισμός», θυμίζοντας πως τη λέξη αυτή χρησιμοποιούσαν και «γαλάζια» στελέχη, όπως ο Μάκης Βορίδης, στη διαδικασία επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών ή σε αυτήν της συνταγματικής αναθεώρησης.

Κάλεσε δε την πλειοψηφία να ξεκαθαρίσει ποια άρθρα επιθυμεί να τεθούν προς αναθεώρηση όταν εκκινήσει η σχετική διαδικασία, ρωτώντας -μεταξύ άλλων- για τα άρθρα που αφορούν τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού, τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, το απόρρητο των επικοινωνιών και τη λειτουργία των συνταγματικά κατοχυρωμένων ανεξάρτητων αρχών.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter