Παππάς: Στηρίζουμε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση – Θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους με τα ιδιωτικά κανάλια

Παππάς: Στηρίζουμε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση – Θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους με τα ιδιωτικά κανάλια

Απάντηση σε ερώτηση στην Βουλή, από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

Θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους με τα ιδιωτικά κανάλια. Αυτή την επισήμανση έκανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, απαντώντας στην Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την ΕΡΤ.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε απαντώντας στον βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο, «η ΕΡΤ έχει υποχρέωση να λειτουργεί με διαφάνεια, αλλού είναι ανεξέλεγκτα στα ιδιωτικά κανάλια είναι ανεξέλεγκτα, τώρα με το ΕΣΡ θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους».

Μάλιστα επισήμανε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η στήριξη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης επισημαίνοντας πως «δεν θα μειώσουμε το ανταποδοτικό τέλος των 3 ευρώ στο 1,5 που λέει ο Κ.Μητσοτάκης» αφού η ΕΡΤ «είναι οργανισμός όχι ένας τηλεοπτικός σταθμός έχει πάρα πολλές δραστηριότητες που ένας ιδιώτης δεν θα μπορούσε να σκεφτεί είναι επικερδείς να αναπτύξει».

Επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη προσλήψεων προκειμένου να μειωθεί το κόστος λειτουργίας τονίζοντας πως «εκεί που υπήρχαν κενά που καλύπτει με συμβάσεις να προχωρήσουμε στις αναγκαίες προσλήψεις για να μειωθεί το κόστος και να πληρώνονται καλύτερα».

​ 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter