Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΑΟΣ

Παππάς: Το ΕΣΡ βάζει τέλος σε 30 χρόνια ανομίας

Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε την απόφαση του ΕΣΡ για την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, σε συνέντευξή του σήμερα στην ΕΡΤ.

Ο υπουργός μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Στηρίζουμε, υποστηρίζουμε, έχουμε παραδώσει τεχνογνωσία στο ΕΣΡ. Τα χρονοδιαγράμματα θα ικανοποιούν και το λαϊκό αίτημα και το δημόσιο συμφέρον»

Ο Νίκος Παπάς, απηύθυνε κάλεσμα στα πολιτικά κόμματα λέγοντας: «Καλώ τα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν το ΕΣΡ στο έργο του το οποίο νομίζω μετά από τρεις δεκαετίες ανομίας, παρανομίας και αναρχίας είναι πάρα πολύ κοντά στο να κάνει ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα και να αδειοδοτήσει».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, είπε πως βάσει του νόμου υπάρχουν πολύ αυστηρά κριτήρια λειτουργίας των σταθμών, και ανέφερε πως θα αυξηθεί ο αριθμός των εργαζομένων και θα προστατευτούν τα δικαιώματά τους.

«Με τις νέες άδειες θα διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στα κανάλια. Ο νόμος για τις άδειες αναγκάζει τα κανάλια να έχουν τουλάχιστον 400 εργαζομένους, ενώ Θα υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας», ανέφερε ο υπουργός.

Τέλος, αναφέρθηκε στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο και τόνισε ότι «βάζουμε τέλος στις "γκρίζες" ζώνες της διαφήμισης».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.