Παρά τις διαψεύσεις δεν κρύβονται οι σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τη Folli Follie

Με μια ανακοίνωσή της η εταιρεία Endeavor Greece στην οποία συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος και ως αντιπρόεδρος η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γρκαμπόφσκι Μητσοτάκη, επιχειρεί να διαψεύσει τις σχέσεις της με τη Folli Follie επιβεβαιώνοντας στην ουσία τις σχέσεις με την οικογένεια Κουτσολιούτσου, όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr.

Στην ανακοίνωσή της (που επισυνάπτεται στο τέλος) αν και σημειώνει πως «Ούτε η Endeavor Greece, ούτε η Μαρέβα Grabowski Μητσοτάκη, ως ιδρυτικό μέλος του διοικητικού της συμβουλίου της μέχρι το 2018, έχει καμία σχέση με την εταιρεία Folli-Follie», παραδέχεται ότι ο δημιουργός της εταιρείας «Farmer Greece», Δημήτρης Κουτσολιούτσος, που «επιλέχθηκε στο δίκτυο καθοδήγησης της Endeavor το διάστημα ενός χρόνου, 2014 – 2015» «δεν είναι ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folli Follie, αλλά ένας ανιψιός του».

Δηλαδή ανήκει στην οικογένεια Κουτσολιούτσου.

Αυτό φαίνεται και με μια μικρή έρευνα στην εποχή εκείνη όπου διαβάζουμε στη σελίδα Deal Νews Οnline:

«Ο 29χρονος επιχειρηματίας, μέλος της οικογενείας της Folli Follie, αποφεύγει το μεγάλο ρίσκο, αφού, το Farmers Republic θα φιλοξενείται σε οικόπεδο το οποίο προϋπήρχε και αποτελεί ιδιοκτησία του ομίλου, ενώ, για την αρχική επένδυση δεν χρειάσθηκαν περισσότερα από 700.000 ευρώ».

Διαβάστε επίσης: Folli Follie: Έγγραφα – «φωτιά» διαψεύδουν εκκωφαντικά τα fake news της ΝΔ για «καθυστερήσεις»

Με απλά λόγια ο όμιλος Folli Follie του παρέχει το οικόπεδο για να στήσει την επιχείρησή του η οποία στη συνέχεια στηρίζεται από την εταιρεία, ιδρυτικό μέλος της οποίας και αντιπρόεδρος είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Και δεν είναι μόνον αυτό

Σε ανάρτησή της στο Twitter η εταιρεία Endeavor αισθάνεται ικανοποίηση για μια επιχειρηματική επιτυχία με tag στην εταιρεία Folli Follie:

«Δέκα εκατ. views και 3,5 εκατ. likes στο 3ήμερο island hopping της @hotelBrainpr με τη @_FolliFollie http://traveldailynews.gr/news/article/62601#.V4ebNBzNw2s.twitter»

Αλήθεια, αν αυτή είναι διάψευση των σχέσεων με την Folli Follie σίγουρα είναι επιβεβαίωση των σχέσεων της εταιρείας και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη με την ευρύτερη οικογένεια Κουτσολιούτσου. Είναι περιττό να επισημάνουμε πως η οικογένεια Κουτσολιούτσου είχε ταυτιστεί με την εταιρεία Folli Follie.

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση-επιβεβαίωση της Endeavor Greece:

«Η Endeavor είναι ένας διεθνής φορέας, κι έχει στόχο να υποστηρίζει και να αναδεικνύει την επιχειρηματικότητα που μετασχηματίζει τις τοπικές κοινωνίες. Θεμελιώδης πεποίθηση της Endeavor είναι ότι η δημιουργία θέσεων εργασίας, η καινοτομία και η συνολική ευημερία ευδοκιμούν όπου υπάρχει ισχυρή στήριξη στην επιχειρηματικότητα. Η Endeavor Greece έχει συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση και προβολή της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό. Ούτε η Endeavor Greece, ούτε η Μαρέβα Grabowski Μητσοτάκη, ως ιδρυτικό μέλος του διοικητικού της συμβουλίου της μέχρι το 2018, έχει καμία σχέση με την εταιρεία Folli-Follie.

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος ο οποίος δεν είναι ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folli Follie, αλλά ένας ανιψιός του, επιλέχθηκε στο δίκτυο καθοδήγησης της Endeavor το διάστημα ενός χρόνου, 2014 – 2015, ένας νεαρός, 29 χρονών τότε, ιδρυτής μιας καινοτόμου και υποσχόμενης νεοφυούς εταιρίας με την επωνυμία, Farmers Republic. Η Farmers Republic, είχε τότε δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο βιολογικής αγοράς παραγωγών με στεγασμένα σημεία πώλησης και e-shop.

Ουδέποτε έχει λάβει ο ίδιος, είτε κάποια εταιρία του, είτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας Κουτσολιούτσου, χρηματοδότηση από την Endeavor. Oύτε υπάρχει κάποιου είδους εταιρική σχέση με τη Folli-Follie. Η Endeavor Greece παρέχει σημαντική προσφορά στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Είναι απαράδεκτο να μας εμπλέκουν κάποιοι, χρησιμοποιώντας ψευδείς ισχυρισμούς, σε πολιτικές αντιπαραθέσεις.»

Διαβάστε επίσης: Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στο δίκτυο Endeavor της Μαρέβα

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης για τη χρηματοδότηση Κουτσολιούτσων από εταιρία της οικογένειάς του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader