Παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, έφυγε νικήτρια η ΑΕΚ από τα Πηγάδια

Παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, έφυγε νικήτρια η ΑΕΚ από τα Πηγάδια

Υπνωτισμένη στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ, βρέθηκε να «πνίγεται» στα Πηγάδια καθώς έχανε στο πρώτο ημίχρονο από την σκληροτράχηλη Ξάνθη με 1-0. Όμως με την είσοδο του Λιβάγια στο 55’ η Ένωση πήρε εμπρός κι έφθασε σε επιβλητική νίκη με 3-1 στην 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος…

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά στο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες καλές φάσεις, με κορυφαία εκείνη του γκολ των γηπεδούχων με κεφαλιά του Κάστρο στο 33’ .

Στο β’ μέρος η ΑΕK ξεκίνησε πάλι νωθρά και νευρικά όμως όλα άλλαξαν μόλις μπήκε στο γήπεδο ο Λιβάγια στο 55’. Η ΑΕΚ άρχισε να αναπτύσσεται ορθόδοξα, πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων και ευτύχησε να ισοφαρίσει με προβολή του Οικονόμου στο 68’. Δύο λεπτά αργότερα και πριν η Ξάνθη συνέλθει από την ισοφάριση ήρθε ο Γκάλο να κάνει μια ωραία σέντρα και ο Πόνσε στο σημείο του πέναλτι αφού κοντρολάρισε τη μπάλα με δυνατό σουτ τα έκανε το 1-2. Αυτό ήταν. Η Ξάνθη αποδιοργανώθηκε εντελώς, η ΑΕΚ έπαιξε με τον χρόνο αφού έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και τελικά στο 90’ από πάσα του Λιβάγια ο Μπογιέ βγήκε τετατετ με τον Ζίβκοβιτς για να να πλασάρει εύστοχα και να κάνει το 1-3…

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κιτρίνισε τους Γέντρισεκ, Γκάλο, Μάνταλο

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Καμαρά (74′ Μελιόπουλος), Ντα Κόστα, Μπαριέντος, Γέντρισεκ (58′ Καντά), Κάστρο, Ντίρσταμ, Κοβάσεβιτς, Λισγάρας, Ντε Αμορίμ (78′ Μπρίτο).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Οικονόμου, Χουλτ, Αλεφ, Γαλανόπουλος (79′ Σιμόες), Κλωναρίδης (55′ Λιβάια), Μάνταλος, Αλμπάνης (66′ Μπογέ), Πόνσε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter