Παραδίδεται το προσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων στην Επιτροπή Συνταγματικής Αναθεώρησης

Το προσχέδιο της διακομματικής επιτροπής που συστήθηκε για τη ψήφο των αποδήμων θα παραδοθεί την Παρασκευή στην Επιτροπή Συνταγματικής Αναθεώρησης

Στην Επιτροπή Συνταγματικής Αναθεώρησης θα παραδοθεί την Παρασκευή το προσχέδιο της διακομματικής επιτροπής που συστήθηκε για την ψήφο των αποδήμων, όπως δεσμεύτηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στην Επιτροπή Συνταγματικής Αναθεώρησης, χαρακτήρισε την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού «εθνικό θέμα» και δεσμεύτηκε πως το προσχέδιο της διακομματικής επιτροπής θα κατατεθεί στον πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, Ευριπίδη Στυλιανίδη, την Παρασκευή.

Δείτε επίσης: Ένα βήμα πριν την αποκάλυψη των πολιτικών προθέσεων για την ψήφο των αποδήμων

Ως εκ τούτου, οι εκπρόσωποι των κομμάτων στην Επιτροπή Συνταγματικής Αναθεώρησης θα έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να προετοιμαστούν για τη συζήτηση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη αναφορικά με την αναθεώρηση του άρθρου 54 του Συντάγματος που αφορά την ψήφο των αποδήμων.

Δείτε επίσης: Ανοίγει ο δρόμος για την ψήφο αποδήμων - «Κλειδί» τα δυο χρόνια διαμονής στην Ελλάδα την τελευταία 35ετία

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.