Παραδόθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε μαθητή στην Καλαμάτα

Παραδόθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε μαθητή στην Καλαμάτα

Μία εβδομάδα μετά τη φονική παράσυρση του 15χρονου μαθητή στην Καλαμάτα, ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, που είχε τραπεί σε φυγή, παραδόθηκε στις Αρχές.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, πρόκειται για έναν 25χρονο Ρομά που δε διαθέτει δίπλωμα οδήγησης. Σημειώνεται πως είναι αδελφός του 28χρονου, ο οποίος μία ώρα μετά την τραγωδία, παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, λέγοντας ότι εκείνος οδηγούσε το ΙΧ. Με αυτό τον τρόπο ήθελε να «καλύψει» τον άνδρα που όντως οδηγούσε.

Δείτε επίσης: Απέραντος θρήνος στη Μεσσηνία: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο 15χρονο μαθητή 

Ωστόσο, οι άνδρες της Τροχαίας Καλαμάτας διαπίστωσαν κενά στην περιγραφή του 28χρονου αναφορικά με όσα έγιναν κατά το δυστύχημα. Τελικά, ο 28χρονος αποκάλυψε ότι ο αδελφός του οδηγούσε το αυτοκίνητο και ότι θέλησε να τον προστατεύει, διότι δεν διέθετε δίπλωμα.

Εν συνεχεία, ο 28χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για ψευδή ανωμοτί κατάθεση. Ωστόσο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 30 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, εις βάρος του 25χρονου οδηγού έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, εγκατάλειψη και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, η οποία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα Καλαμάτας.

Πηγή: Tharrosnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter