Παραδόθηκε ο γυναικοκτόνος στην Ιεράπετρα

Παραδόθηκε ο γυναικοκτόνος στην Ιεράπετρα
Πηγή Φωτογραφίας: cretalive.gr

Μετά από 7 ώρες διαπραγματεύσεων με την αστυνομία ο γυναικοκτόνος της Ιεράπετρας πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών.

Ο 54χρονος παραδόθηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, αφού πρώτα έβαλε τέλος στη ζωή της πρώην συζύγου του ενώ στη συνέχεια απειλούσε για ώρες μπροστά σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή του Περιστερά, να τερματίσει και την δική του ζωή κρατώντας το μαχαίρι της δολοφονίας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν πρώτοι στο σημείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς δεν ήταν σε καλή κατάσταση λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν από το πρωί, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες που τον θέλουν τραυματισμένο. Στη συνέχεια, συνοδεία αστυνομικής δύναμης διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Στην περιοχή είχε σπεύσει από νωρίς και η πυροσβεστική, στη θάλασσα βρισκόταν σκάφος του λιμενικού, ενώ ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας προσπαθούσε να είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον δράστη. Σημειώνεται ότι παρών ήταν και ο γιός του 54χρονου.

Η 48χρονη σύζυγός του και μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, εντοπίστηκε νεκρή στην πισίνα ξενοδοχειακής μονάδας της περιοχής σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ εδώ και αρκετές ημέρες φέρεται να είχε εμπιστευτεί σε συγγενικά πρόσωπα ότι φοβόταν για την ζωή της επειδή ο πρώην σύζηγός της την παρακολουθούσε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter