Παραδοχή Κεφαλογιάννη: Δεν στηρίχθηκε ο Πολιτισμός

Παραδοχή Κεφαλογιάννη: Δεν στηρίχθηκε ο Πολιτισμός

Η Όλγα Κεφαλογιάννη παραδέχτηκε αστοχίες στον Πολιτισμό. Τι απαντά ο τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρολιάκος.

Το αυτονόητο φαίνεται να παραδέχεται η Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξή της στο ieidiseis.gr, μιλώντας για τον πολιτισμό.

Η βουλευτής Α΄Αθηνών και πρώην υπουργός τόνισε ότι, «η πανδημία σάρωσε τον πολιτισμό».

«Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι στον χώρο αυτόν που έχουν να εργαστούν από τον Φεβρουάριο. Δυστυχώς δεν βρήκαμε τους κατάλληλους τρόπους να τους στηρίξουμε ολοκληρωμένα. Υπήρξαν γραφειοκρατικά προβλήματα, χάσαμε την συναισθηματική επαφή, την εμπιστοσύνη. Πρέπει να τα ξαναβρούμε. Να εμπιστευτούμε τους Έλληνες καλλιτέχνες. Να τους δώσουμε ευκαιρίες», επισημαίνει ερωτώμενη για τα προβλήματα στον πολιτισμό, λίγο αφού τονίσει πως, όσον αφορά στην εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, προτιμά να μιλάει για «κοινωνική ευθύνη», ενώ για τον τουρισμό αναφέρει πως «τα γεγονότα δεν δικαιολογούσαν καμία αισιοδοξία και δυστυχώς επαληθεύτηκαν».

Τι είπε σχετικά ο Πάνος Σκουρολιάκος:

«Στη χθεσινή της συνέντευξη στον Βασίλη Σκουρή η βουλευτής της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη σημειώνει ότι «οι καλλιτέχνες είναι εργαζόμενοι και χρειάζονται την έμπρακτη στήριξη της πολιτείας όπως όλοι. Η πανδημία σάρωσε τον Πολιτισμό. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι στον χώρο αυτό που έχουν να εργαστούν από τον Φεβρουάριο. Δυστυχώς, δεν βρήκαμε τους κατάλληλους τρόπους να τους στηρίξουμε ολοκληρωμένα».

Η κα Κεφαλογιάννη παραδέχεται το αυτονόητο. Και ταυτόχρονα δικαιώνει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απέναντι στα προβλήματα των ανθρώπων του Πολιτισμού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter