Παραδοχή Τζαβάρα: Οπωσδήποτε είχε ξεκινήσει επί ΣΥΡΙΖΑ η άρση των capital controls

Παραδοχή Τζαβάρα: Οπωσδήποτε είχε ξεκινήσει επί ΣΥΡΙΖΑ η άρση των capital controls

«Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα μέτρο που, από μόνo του, δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για την περαιτέρω επιστροφή της οικονομίας στην κανονικότητα.

Ήταν πράγματι ένα είδος νάρθηκα στην οικονομική λειτουργία της κοινωνίας η ύπαρξη των capital controls, περιόριζαν τις οικονομικές δραστηριότητες και δημιουργούσαν μια ασφυξία όσον αφορά την κυκλοφορία του χρήματος και άρα και την χρηματοδότηση της οικονομίας» υπογράμμισε ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για την άρση των capital controls αλλά αργότερα παραδέχτηκε την αλήθεια της δήλωσης του Δημήτρη Τζανακόπουλου

Ερωτηθείς για τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου σύμφωνα με την οποία η άρση των capital controls ήταν προδιαγεγραμμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζαβάρας τόνισε: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μηδενίζω προσπάθειες. Οπωσδήποτε είχε ξεκινήσει επί ΣΥΡΙΖΑ μια διαδικασία τέτοια, πλην όμως ολοκληρώθηκε με την απόφαση που πήρε ο πρωθυπουργός, γιατί οι περιορισμοί υπήρχαν (…). Ο ΣΥΡΙΖΑ σιγά- σιγά θα πρέπει να επανέρχεται και σε ένα είδος αυτοκριτικής που βλέπω ότι το αντιλαμβάνεται. Kαι στη Βουλή βλέπω ότι έχει μια πολύ πιο σώφρονα συμπεριφορά απ’ ό,τι την εποχή που ήταν αντιπολίτευση επί Σαμαρά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter