Παραδοχή από την Παπαευαγγέλου: «Αποτύχαμε στην εκστρατεία εμβολιασμού»

Παραδοχή από την Παπαευαγγέλου: «Αποτύχαμε στην εκστρατεία εμβολιασμού»

Στην παραδοχή πως η εμβολιαστική εκστρατεία της κυβέρνησης απέτυχε, προχώρησε η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Με το ποσοστό εμβολιασμού να έχει κολλήσει εδώ και μήνες λίγο πιο πάνω από το 60% η Β. Παπαευαγγέλου ανέφερε:  «Aποτύχαμε, ας μην φοβόμαστε τις λέξεις. Δεν μπορέσαμε να πείσουμε μια μερίδα του κόσμου» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ένας στους τέσσερις άνω των 80 παραμένει ανεμβολίαστος και στο ότι γενικότερα πρέπει να υπάρξει ακόμη περισσότερη προσπάθεια για να εμβολιαστούν όλοι οι άνω των 50.

Σε ό,τι αφορά την τρίτη δόση του εμβολίου, η καθηγήτρια παιδιατρικής και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων είπε πως η πλατφόρμα για τα ραντεβού θα ανοίγει για όλους τους πολίτες στους 5,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

«Επειδή καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου, συζητήσαμε χθες με τον κ. Θεμιστοκλέους να ανοίγει η πλατφόρμα  στους 5,5 μήνες, έτσι ώστε όλοι, στις μέρες που κλείνουν τους έξι μήνες να πάνε να κάνουν τη δόση τους» εξήγησε.

Μυστικά & Documento

23/01/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter