Παρέλαση: Παίρνουν πίσω τις προσκλήσεις για τον «γυναικωνίτη» – Έρευνα για το λάθος

Παρέλαση: Παίρνουν πίσω τις προσκλήσεις για τον «γυναικωνίτη» – Έρευνα για το λάθος

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ανακαλούν τις «απαρχαιωμένες» προσκλήσεις για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, οι οποίες επιβεβαιώθηκε ότι δόθηκαν αλλά με την δικαιολογία ότι έγινε εκ παραδρομής, καθώς όπως ανέφερε η προϊσταμένη του Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ελένη Κωνσταντίνου, επρόκειτο για έντυπα που προορίζονταν για καταστροφή.

«Οι συγκεκριμένες προσκλήσεις ίσχυαν πριν από 15 χρόνια. Φέτος δεν υπάρχει κανένα διάζωμα. Η εξέδρα είναι ενιαία και όλοι κάθονται με όλους. Εκ παραδρομής και από λάθος, αντί των κανονικών προσκλήσεων δόθηκαν αυτές που προοριζόταν για το μηχάνημα καταστροφής» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Κωνσταντίνου στο GRTimes.

Έρευνα για το λάθος

Στο μεταξύ όπως τόνισε η προϊσταμένη του Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας, οι συγκεκριμένες προσκλήσεις που έχουν μοιραστεί είναι άκυρες, ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει και έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια διαμοιρασμού τους.

«Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συγκεκριμένες προσκλήσεις είναι άκυρες, δεν θα ισχύσουν στην παρέλαση και όσοι τις έχουν ήδη προμηθευτεί θα πρέπει να περάσουν από το αυτοτελές γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας προκειμένου να παραλάβουν τις κανονικές. Ταυτόχρονα, ξεκινάμε έρευνα για να δούμε πώς ακριβώς οι προσκλήσεις που προορίζονταν για καταστροφή έφτασαν να μοιραστούν σε επισήμους και δημοσιογράφους».

Δείτε επίσης: Στήνουν… «γυναικωνίτη» στην παρέλαση: «Χώρο γυναικών» προβλέπει το σχεδιάγραμμα

Το ντροπιαστικό σχεδιάγραμμα περιλαμβάνεται στην πίσω όψη της πρόσκλησης που απέστειλε η Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και την οποία εξασφάλισε το koutipandoras.gr.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter