Παραδοχή Μηταράκη ότι συνομιλούσε με τον Φουρθιώτη – Τι είπε για τον Βρούτση

Παραδοχή Μηταράκη ότι συνομιλούσε με τον Φουρθιώτη – Τι είπε για τον Βρούτση

Οι αποκαλύψεις του Μένιου Φουρθιώτη για τις σχέσεις του με «γαλάζιους» υπουργούς με τους οποίους όπως φαίνεται και μέσα από τα μηνύματα που αντάλλασσαν είχε μεγάλη οικειότητα, έχουν λούσει με κρύο ιδρώτα την κυβέρνηση που προσπαθεί και πάλι να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ βρέθηκε ένας ακόμη υπουργός ο οποίος αντάλλασσε μηνύματα με τον Μένιο Φουρθιώτη. Ο Νότης Μηταράκης όταν ρωτήθηκε αν αντάλλασσε sms με τον τηεπαρουσιαστή έδωσε μια γρήγορη απάντηση λέγοντας «Ναι ναι…». Στη συνέχεια ωστόσο, επέλεξε να δώσει μια διαφορετική πραγματικότητα για να δικαιολογήσει όπως όπως τις συνομιλίες που είχε μαζί του λέγοντας πως από τα μηνύματα φάνηκε πως ο Φουρθιώτης «δεν είχε πρόσβαση στην κυβέρνηση, αλλά αντίθετα επί ημερών Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη».

 

 

Φυσικά, διαβάζοντας τα μηνύματα θα διαπιστώσει κανείς πως δεν πρόκειται για τυπικά μηνύματα. Αντίθετα, υπάρχει μια έκδηλη οικειότητα μεταξύ τους αφού στη συνέχεια με άνεση του αποκαλύπτει τις σχέσεις του με τον Γιάννη Βρούτση.

«Με πήρε στο τηλέφωνο του είπα ότι δεν μπορώ να του μιλήσω, με ρώτησε αν έχω σχέσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο του είπα όχι και αυτή ήταν η συζήτηση» αρκέστηκε να πει ο Νότης Μηταράκης σχετικά με τα όσα είπε στον τηλεπαρουσιαστή για τις σχέσεις του με τον Γιάννη Βρούτση λέγοντας ωστόσο και πάλι τη μισή αλήθεια.

Με μεγάλη άνεση ο υπουργός Μετανάστευσης αποκαλύπτει ότι με τον υπουργό Εργασίας ήταν «σφαγμένοι» ενώ περιγράφοντας τις σχέσεις τους, τις χαρακτήρισε «οι χειρότερες» σημειώνοντας επίσης ότι εξαιτίας του έφυγε και από το υπουργείο Εργασίας.

Εντύπωση προκαλεί και η άνεση με την οποία ο Νότης Μηταράκης ρωτά τον Μένιο Φουρθιώτη σε τι μπορεί να τον βοηθήσει κι όταν εκείνος αναφέρεται σε προσωπικό θέμα που του έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Βρούτσης του απαντά «οκ».

Οι συνομιλίες που αποκάλυψε ο Φουρθιώτης

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter