Παραιτείται από βουλευτής η Ελένη Γερασιμίδου

Παραιτείται από βουλευτής η Ελένη Γερασιμίδου

Τη βουλευτική έδρα της εκλογικής περιφέρειας Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών θα κρατήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Ετσι, μεταξύ των 15 βουλευτών που εκλέγει το ΚΚΕ θα είναι και ο Γιάννης Δελής, ο οποίος θα λάβει τη θέση του Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος ήταν υποψήφιος και στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, τη βουλευτική της έδρα στην Ανατολική Αττική παραδίδει στον πρώην βουλευτή Αττικής και νομικό Γιάννη Γκιόκα η εκλεγμένη με το ΚΚΕ ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου. Ο Γιάννης Γκιόκας ήρθε δεύτερος σε σταυρούς , μετά τη γνωστή ηθοποιό στην Ανατολική Αττική. Η Ελένη Γερασιμίδου δηλώνει ότι παραιτείται λόγω αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο θέατρο. Παράλληλα, σημειώνει ότι θα είμαι παρούσα «σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός της Ανατολικής Αττικής, μέσα κι απ’ την ιδιότητα της περιφερειακής συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η δήλωση της Ελένης Γερασιμίδου είναι η εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πάνω από 4.000 ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τίμησαν εμένα και το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Αυτές οι ψήφοι με γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πλευρό του λαού μας, κάτι το οποίο τόσο πολύ είναι αναγκαίο στις μέρες μας.

Ως γνωστόν οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο θέατρο, αλλά και η ιδιότητα της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ με την επάρκεια που θα ήθελα, αλλά και που απαιτείται, στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα. Γι’ αυτό το λόγο επιλέγω να παραιτηθώ από βουλευτής και να παραδώσω την έδρα στον Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος έχει αποδείξει ότι με επάρκεια και αποτελεσματικότητα μπορεί να ανταποκριθεί στο καθήκον αυτό.

Φυσικά θα είμαι παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε μάχη που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαι παρούσα σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός της Ανατολικής Αττικής, μέσα κι απ’ την ιδιότητα της περιφερειακής συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Θα είμαι παρούσα με το έργο μου σε όλους τους αγώνες που θα χρειαστούν την επόμενη μέρα, δίπλα στο ΚΚΕ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter