Παραιτείται από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Μυρσίνη Λοΐζου (Video)

Παραιτείται από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Μυρσίνη Λοΐζου (Video)

Την παραίτησή της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τον «θόρυβο» που προκλήθηκε από το δημοσίευμα ότι εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας της.

Ειδικότερα, η παραίτηση έρχεται μετά από σειρά δημοσιευμάτων που υποστήριζαν πως «η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου έπαιρνε παράνομα για 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της».

Τι είπε ο Τζανακόπουλος

Στην εκπομπή Alpha Reportaz ο κ. Τζανακόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι σίγουρος ότι η κ. Λοΐζου θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει για τα σημερινά δημοσιεύματα. Είμαι πεπεισμένος ότι η κ. Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά».

«Σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα, για το οποίο τις λεπτομέρειες δεν τις γνωρίζω, είμαι σίγουρος πως θα κάνει τα σχόλια και θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από αυτή την προσπάθεια να αμαυρωθούν και να στοχοποιηθούν πρόσωπα είναι πως η Νέα Δημοκρατία έχει βάλει σε λειτουργία μια απίστευτη κρεατομηχανή. Στοχοποιεί συγκεκριμένους ανθρώπους για λόγους γιατί θέλουν να δημιουργήσουν μια ζώνη γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ έτσι ώστε κανένας να μη θέλει να συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μια πρακτική που δεν ταιριάζει σε μια σοβαρή σύγκρουση. Είμαι βέβαιος πως η κ. Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά. Δεν μπορώ να σχολιάσω μια υπόθεση δικαστική, τις λεπτομέρειες της οποίας δεν τις γνωρίζω. Η στοχοποίηση περί οικογενειοκρατίας και νεποτισμού εντάσσεται μέσα στην ίδια λογική. Να περιμένουμε την απάντηση και της ενδιαφερόμενης και να μη σπεύδουμε σε σεναριολογία», πρόσθεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter