Παραιτήσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Τηλέτυπος Α.Ε.

Παραιτήσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Τηλέτυπος Α.Ε.

Η Τηλέτυπος ΑΕ ανακοίνωσε ότι, στις 26 Μαρτίου 2018, υπέβαλαν την παραίτησή τους τα μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συµβουλίου της εταιρείας κκ. Γεώργιος Δημάκης, Παναγιώτης Παπανελόπουλος και Μάρκος Χύτας.

Παράλληλα, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της 24ης Μαρτίου 2017 και, συμφώνως προς το νόμο και το άρθρο 10 του καταστατικού, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας, με την επωνυμία «Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων» σε έκτακτη γενική συνέλευση, την 17η Απριλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30, με θέμα ημερησίας διατάξεως: «Εκλογή μελών νέου διοικητικού συμβουλίου».

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη γενική συνέλευση έχουν μόνο τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που εμφανίζονται ως μέτοχοι της εταιρείας στο Σύστημα Άυλων Τίτλων που τηρείται στα «Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ» (ΕΧΑΕ), κατά την έναρξη της 12ης Απριλίου 2018 (ημερομηνία καταγραφής). Η μετοχική ιδιότητα θα πιστοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω σύνδεσης απευθείας της εταιρείας με τα αρχεία της ΕΧΑΕ.

Για τη συμμετοχή στη συνέλευση, δεν απαιτείται η δέσμευση των μετοχών ή η τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας. Διορισμός ή ανάκληση αντιπροσώπου του μετόχου γίνεται εγγράφως και κοινοποιείται στην εταιρεία τουλάχιστον τρεις ημέρες, πριν από την ημερομηνία συνεδριάσεως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter