Παραίτηση Νεοδημοκράτη γιατί η δημοτική παράτάξη που ανήκει αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Φύσσα

Παραίτηση Νεοδημοκράτη γιατί η δημοτική παράτάξη που ανήκει αρνήθηκε να τιμήσει τη μνήμη του Φύσσα

Να που συμβαίνουν κι αυτά, που τονίζουν ακόμη περισσότερο την ακροδεξιά ροπή ενός κομμάτιού της ΝΔ. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Μουζακίτης στο Δήμο του Ιλίου παραιτήθηκε ρίχοντας ένα ηχηρό συμβολικό χαστούκι στα κομμάτια της ΝΔ που κλείνουν το μάτι στους χρυσαυγίτες. 

Όπως είχε γράψει χθες το Documentonews.gr όταν ζητήθηκε από τον προεδρεύοντα να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επικράτησε αναστάτωση. 

Ενώ η πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων σηκώθηκαν από τα καθίσματά τους κάποιοι, που πρόσκεινται στη ΝΔ, αποφάσισαν να μην τηρήσουν την ενός λεπτού σιγή.

Η στάση αυτή των συναδέλφων του, οδήγησε τον κύριο Μουζακίτη στην παραίτηση από ντροπή. Διαβάστε τι λέει στην επιστολή παραίτησης:

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιλίου

Υποβολή Παραίτησης

Η ευθύνη δεν αφορά μόνο τις πράξεις μας αλλά και τις παραλείψεις μας. Με το να μη σηκωθώ στο δημοτικό συμβούλιο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, συμμορφούμενος με την παράταξή μου, προσέβαλα τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του από συγκαιρινούς ναζί. Οφείλω μία ειλικρινή συγγνώμη στην οικογένειά του και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να λέγεται άνθρωπος. Σε ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας παραιτούμαι από το δημοτικό συμβούλιο.

Κωνσταντίνος Μουζακίτης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter