Παραιτήθηκε από το Δημόσιο και στη συνέχεια έγινε Αναπληρώτρια Διοικήτρια σε νοσοκομείο

Παραιτήθηκε από το Δημόσιο και στη συνέχεια έγινε Αναπληρώτρια Διοικήτρια σε νοσοκομείο

Η καθηγήτρια Γυμνασίου που παραιτήθηκε από τη θέση της επικαλούμενη λόγους/υγείας, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα, το όνομά της… συνοδεύτηκε από την ιδιότητα της Αναπληρώτριας Διοικήτριας στο ΓΝΝΠ «ο Αγ. Παντελεημων ΓΝΔΑ» «η Αγ. Βαρβαρα».

Η παραίτηση για λόγους προσωπικούς ή υγείας αποτελεί δικαίωμα των δημοσίων υπαλλήλων. Ωστόσο στην περίπτωση της κυρίας Φωτεινής Βρύνα, (η οποία είχε -μεταξύ άλλων- διατελέσει διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Βλάχου, ενώ είχε εκλεγεί αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος) υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα, καθώς λίγες ημέρες μετά την παραίτησή της από την υπηρεσία της στο 7ο Γυμνάσιου Αμαρουσίου, η οποία έγινε αποδεκτή στις 12 Νοεμβρίου, το όνομά της βρέθηκε στη λίστα των νέων διοικητών / αναπληρωτών διοικητών.

Το κύριο ερώτημα που προκύπτει είναι το κατά πόσον ένας άνθρωπος που παραιτήθηκε από την υπηρεσία του, είτε για λόγους υγείας, είτε για κάποιο προσωπικό θέμα, θα έχει τη δυνατότητα να αναλάβει και να φέρει εις πέρας ένα πόστο όπως εκείνο του Αναπληρωτή Διοικητή ενός νοσοκομείου…

Το όνομα της Φωτεινής Βρύνα στη λίστα των νέων διοικητών / αναπληρωτών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter