Παραιτήθηκε μετά το σάλο εναντίον του ο 81χρονος που είχε διοριστεί Διοικητής νοσοκομείου Καρδίτσας

Παραιτήθηκε μετά το σάλο εναντίον του ο 81χρονος που είχε διοριστεί Διοικητής νοσοκομείου Καρδίτσας

Με αιχμές για όσους σχολίασαν τον διορισμό του, ο κ.Κωνσταντίνος Πατέρας έστειλε επιστολή παραίτησης από τη θέση του Διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας έκανε δεκτή την παραίτηση του.

Μιλώντας στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 δήλωσε: “Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι συμπεριλάβαμε τους ανθρώπους, που είχαν και πείρα και μόρφωση, νομίζω πως είναι αρκετή, εγώ δεν θα ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά”.

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας

“Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στην προκήρυξη για τη διοίκηση των νοσοκομείων, και έχω ένα αξιόλογο βιογραφικό. Έχω διδακτορικό ψυχολογίας, έχω διδάξει ψυχολογία, έχω κάποια σχέση με το χώρο της υγείας. Όλη μου η οικογένεια είναι μέσα στο ιατρικό επάγγελμα. Σ’ αυτήν περίπτωση όμως, δεν ήθελαν γιατρό, ήθελαν μάνατζερ και με επέλεξαν. Έτσι αποφάσισε η επιτροπή, που ήταν υπεύθυνη για την αξιολόγηση. Εγώ έκανα ό,τι προέβλεπε η προκήρυξη, στην περιοχή μας ήμασταν 35 υποψήφιοι” ανέφερε ο κ. Πατέρας, σημειώνοντας ότι η επίθεση στο πρόσωπό του “εξυπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες και έχω την αίσθηση ότι είναι και μία ευκαιρία ορισμένοι να εκτονωθούν, έχοντας μίσος εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων”.

“Θα είμαστε από αυτούς, που όχι μόνο θα πετύχουν, άλλα θα προσφέρουν και τεράστιο έργο. Να είστε σίγουροι, ότι αν για οποιοδήποτε λόγο εμποδίζομαι να κάνω αυτό που θέλω να κάνω, θα σηκωθώ και θα φύγω μόνος μου” , κατέληξε ο κ. Πατέρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter