Παραιτήθηκε ο διευθυντής των «Νέων» Παναγιώτης Λάμψιας

Παραιτήθηκε ο διευθυντής των «Νέων» Παναγιώτης Λάμψιας

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της εφημερίδας «Τα Νέα» ο Παναγιώτης Λάμψιας, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει, πρέπει να μπω στις ράγες μιας πιο κανονικής ζωής» και συμπληρώνοντας ότι «σε πείσμα των εχθρών τους ΤΑ ΝΕΑ θα βγαίνουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος…»

Ο Παναγιώτης Λάμψιας γνωστοποίησε την αποχώρησή του μέσω Facebook:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1714207095276769&set=a.190914680939359.44287.100000624861987&type=3&theater

Το σημερινό φύλλο των «Νέων» φιλοξενεί το τελευταίο του άρθρο υπό τη δική του διεύθυνση της εφημερίδας, με τίτλο «Μέχρι να σβήσει ο ήλιος»:

«Είμαι βέβαιος ότι ανταποκριθήκαμε και ανταποκρινόμαστε κάθε μέρα στο ύψος των απαιτήσεων που εσείς οι ίδιοι θέσατε – χωρίς να παραγνωρίζουμε τα λάθη μας, χωρίς να ξεχνάμε ότι βλέπετε αυτά τα λάθη με καλή πίστη. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτήν την εμπιστοσύνη, όπως είμαι υπερήφανος για την αυταπάρνηση που επέδειξαν οι συνάδελφοί μου όλο αυτό το διάστημα.

«Για μένα αυτός ο χρόνος ήταν σκληρός και ενίοτε αδυσώπητος. Και τώρα πια αισθάνομαι ότι αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει, ότι πρέπει να μπω στις ράγες μιας πιο κανονικής ζωής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να αφήσω τη διεύθυνση των «ΝΕΩΝ» στους άξιους συναδέλφους μου. Τους αποχαιρετώ διαβεβαιώνοντάς τους ότι είμαι ευτυχής για όσα έζησα μαζί τους. Αν δικαιούμαι έπειτα από όλα αυτά να κάνω μια πρόβλεψη, είναι αυτή: «”ΤΑ ΝΕΑ” θα βγαίνουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter