Παραιτήθηκε ο επόπτης του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Καλφόγλου

Ο βοηθός Γιώργος Καλφόγλου, ο οποίος δεν υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ενρίκε στο γκολ που έκρινε τον τελικό του κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ (2-1), με επιστολή του στην ΚΕΔ δήλωσε ότι παραιτείται από τη διαιτησία. 

Κι αυτό να μην έκανε ήταν δεδομένο ότι ο αρχιδιαιτητής Σταύρος Τριτσώνης θα τον «τελείωνε» από τους πίνακες των βοηθών διαιτητών.

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι: «Με επιστολή που απηύθυνε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο βοηθός διαιτητή Γεώργιος Καλφόγλου, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, υπέβαλε χθες αργά το βράδυ (Πέμπτη 11/5/2017) την παραίτησή του από την ενεργό δράση.

Με την επιστολή του αυτή ο κ. Καλφόγλου ζητά συγνώμη από το φίλαθλο κοινό για την λανθασμένη υπόδειξή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία χαρακτηρίζει «ανθρώπινο λάθος», και δηλώνει ότι παραιτείται «για λόγους ευθιξίας».

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την παραίτησή του».

Μετά το τέλος του επεισοδιακού τελικού ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δηλώσει ότι «για μένα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Ο επόπτης ήταν στημένος. Τι να την κάνεις την συγγνώμη. Συγγνώμες στο Άγιο Όρος. Με τρία μέτρα οφσάιντ πάρθηκε ένα Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ δεν με πειράζει, να το πάρει το Κύπελλο. Τι να πω με αυτή την αλητεία, με αυτόν τον επόπτη, τον παλιοαλήτη…».

Ετικέτες