Παραιτήθηκε ο Σταύρος Κοντονής από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε ο Σταύρος Κοντονής από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Την αποχώρησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης, ο Σταύρος Κοντονής.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε την παραίτησή του ζωντανά, μέσω της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Αιτιολόγησε την απόφασή του αυτή λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας. Ξεκαθάρισε επίσης ότι έχει ενημερώσει μόνο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι διαφωνούσε με αρκετά σημεία στον νέο Ποινικό Κώδικα, «ο οποίος κατά 70% είναι μια θετική μεταρρύθμιση». Είπε πως όμως, υπήρχαν διατάξεις για τις οποίες είχε εκφράσει την έντονη διαφωνία του. Σε δημοσιογραφική επισήμανση ότι είχε κατηγορηθεί τότε η κυβέρνηση ότι κάποιες αλλαγές μπορεί να επηρέαζαν και εν εξελίξει σοβαρά θέματα, και ερωτηθείς αν είχε σκεφτεί και την περίπτωση της Χρυσής Αυγής, ο κ. Κοντονής είπε ότι το είχε σκεφτεί και πως είχαν αρθρογραφήσει και δημοσιογράφοι.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή

Οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, που υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτες και αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter