Παραιτήθηκε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος από CEO της Folli Follie

Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου (CEO) της Folli Follie υπέβαλε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, οκτώ μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου ενόσω η Δικαιοσύνη έχει ασκήσει ποινικές διώξεις εναντίον της οικογένειας Κουτσολιούτσου και των μελών της διοίκησης.

Ειδικότερα, η Folli Follie ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο ότι ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος υπέβαλε την Τρίτη, μέσω επιστολής, προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου FF Group την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου με άμεση ισχύ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κουτσολιούτσου. Ωστόσο, του ζήτησε να παραμείνει στο ΔΣ της εταιρείας ως μη εκτελεστικό μέλος προκειμένου «να συμβάλλει στο έργο και την προσπάθεια της νέας Διοίκησης».

Από την πλευρά του ο κ. Κουτσολιούτσος αποδέχτηκε την πρόταση και θα παραμείνει ως απλό μέλος στο νέο Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.