Παραίτηση Μπάιντεν από την κούρσα των Δημοκρατικών «βλέπει» ανώτατο στέλεχος της JP Morgan

Παραίτηση Μπάιντεν από την κούρσα των Δημοκρατικών «βλέπει» ανώτατο στέλεχος της JP Morgan

Οι Δημοκρατικοί δεν θα «στηριχθούν» στον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του 2024, σύμφωνα με τα όσα προέβλεψε ο Μάικλ Τσέμπαλεστ για λογαριασμό της JP Morgan.

Ο επικεφαλής του τμήματος επενδυτικής στρατηγικής στη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της τράπεζας, κλήθηκε να γράψει για τις «Δέκα μεγαλύτερες εκπλήξεις για το 2024», αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στον πρώην στρατηγικό αναλυτή Μπάιρον Βιέν, ο οποίος επί τέσσερις δεκαετίες μοιραζόταν τις προβλέψεις του στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο.

Η μεγαλύτερη εξ αυτών είναι, σύμφωνα με τη New York Post, το γεγονός πως ο Τζο Μπάιντεν θα εγκαταλείψει την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών «κάποια στιγμή μεταξύ των προκριματικών εκλογών στις 5 Μαρτίου και των εκλογών του Νοεμβρίου, επικαλούμενος προβλήματα υγείας».

Κατά τον Τσέμπαλεστ, ο Μπάιντεν θα αποχωρήσει και για λόγους χαμηλής δημοτικότητας, παρά «την αύξηση των θέσεων εργασίας κατά 10% από την αρχή της θητείας του». Ωστόσο, αυτό που δεν αναφέρει είναι ποιος από τους Δημοκρατικούς θα κληθεί να… μπει στα παπούτσια του 81χρονου πολιτικού.

Πλην της πρόβλεψης για την πολιτική συνέχεια του Τζο Μπάιντεν, στις προβλέψεις του ανωτάτου στελέχους της JP Morgan βρίσκονται επίσης η διαθεσιμότητα νέου εισπνεόμενου εμβολίου κατά του Covid, η σταθερότητα του δολαρίου στις διεθνείς αγορές αλλά και η συνέχιση των επιχειρήσεων στην Ουκρανία χωρίς ελπίδα για κατάπαυση του πυρός.

Παράλληλα, ο «προφήτης» της JP Morgan «βλέπει» ότι οι αμερικανοί θα γυρίσουν σιγά σιγά την πλάτη στα αυτόματα ηλεκτρικά αυτοκίνητα λόγω ατυχημάτων, ενώ προειδοποιεί για black out που θα «χτυπήσουν» τη Νέα Υόρκη, το Τέξας, την Πενσιλβάνια, το Ουισκόνσιν και το Τενεσί λόγω ελλείψεων στο αέριο.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν πιέστηκε από διαδηλωτές και απάντησε ότι προσπαθεί για τη Γάζα (Video)

ΗΠΑ: Οπαδοί του Μπάιντεν συγκρίνουν τον Τραμπ με τον Χίτλερ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter