Παραίτηση Μπαλάσκα από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ μετά τον σάλο από τις δηλώσεις του για τα Γλυκά Νερά

Παραίτηση Μπαλάσκα από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ μετά τον σάλο από τις δηλώσεις του για τα Γλυκά Νερά

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) υπέβαλε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, όπως αναφέρει ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται ότι  το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας είχε διατάξει κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις δηλώσεις του κ. Μπαλάσκα σχετικά με την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπαλάσκας ρίχνει πυρά στον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκο, κάνοντας λόγο για «συνεχείς απόπειρες διαπόμπευσης εκ μέρους της διοίκησης» στο πρόσωπό του και κίνδυνο του ίδιου και της οικογένειάς του από «ακραίες ομάδες». Παράλληλα, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται στην παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του με κόκκινες μπογιές.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας προκάλεσε κύμα αντιδράσεων όταν αναφερόμενος στον 32χρονο πιλότο και καθ’ ομολογίαν δράστη της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά είχε αποκαλέσει τον 32χρονο «βλάκα» διότι δεν χρησιμοποίησε το επιχείρημα του εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά ώστε να πάει φυλακή 5 με 6 χρόνια.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Πριν δέκα λεπτά….ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΠΟΑΣΥ. Συναδέλφισσες και συνάδελφοι δηλώνω απηυδισμένος απογοητευμένος και δυστυχώς συνδικαλιστικά έκπληκτος από τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης του κυρίου Γερακαράκου.

Επιθυμώ δε να γνωρίζετε πως αποδέχομαι πλήρως την ενοχή μου για την συνδικαλιστική του ύπαρξη στην Προεδρία της ΠΟΑΣΥ όπως και άλλοι πολλοί μετανιωμένοι και αυτοί βεβαίως. Κατόπιν επανειλημμένων προσωπικών επιθέσεων και συνεχείς απόπειρες διαπόμπευσης εκ μέρους της διοίκησης της ΠΟΑΣΥ με αποτέλεσμα δυστυχώς σοβαρών κινδύνων για την ασφάλεια την δίκη μου και της οικογένειας μου από ακραίες ομάδες που για μια ακόμα φορά επιτέθηκαν στο σπίτι που διαμένουν τα παιδιά μου δημιουργώντας τους αναίτια τρόμο και ταραχή αποφάσισα σήμερα να δηλώσω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Αδυνατώ πια να συμμετέχω σε συνδικαλιστικό όργανο στο οποία προεδρεύει ο κυριος αυτός και η κλειστή του ομαδα και προπαντώς με τον τρόπο που το κάνουν. Έτσι και αλλιώς δεν αποτελεί περίοδος θητείας απο τον περασμένο Οκτώβριο αλλά προϊόν παράτασης λόγο Covid-19. Παραμένω βεβαίως ενεργός συνδικαλιστικά και αστυνομικά ακομμάτιστος και μάχιμος πάντα υπό την σκέπη των εκατοντάδων ψήφων του αστυνομικού κόσμου που με εξέλεξε.

Επιλέγω και επανακάμπτω πλήρως στα καθήκοντα μου στην άμεση δράση δίπλα στον συνάδελφο αρνούμενος πια τις απαλλαγές από την εργασία.Θα δώσω και την ρανίδα μου για να ηττηθεί και να συντριφτεί η γνωστή παρέα κάτω από το βάρος της συνδικαλιστικής ανικανότητας τους και το στίγμα των παράνομων διώξεων που θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κίνημα αποβάλλοντας με παράνομες φασιστικές και ακραίες συνοπτικές διαδικασίες σε όποιους δεν τους είναι αρεστοί η αισθάνονται πως είναι αρκετά δυνατοί να τους πολεμήσουν.

Διατηρώ ακέραια την ελπίδα μου μόνο στους νέους πια συναδέλφους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον ποινικολόγο κύριο Καπερνάρο που τους τους ακύρωσε εν τοις πράγμασι όταν πραξικοπηματικά αποπειράθηκαν να με διαγράψουν μα δεν το κατάφεραν και ηττήθηκαν από την νομολογία μέσα στην ίδια τους την έδρα .Απίστευτοι και αδίστακτοι όντως.Ακόμα ευχαριστώ τους κυρίους Καλιακμάνη, Μάγγα και Δεληγεώργη για την μοναδική και αντικειμενική τους άποψη πως όλα όσα διαδραματίζονταν ήταν καταφανώς παράνομα και εξωφρενικά και αποσκοπούσαν στην ωμή απομάκρυνση του συνδικαλιστικού τους αντιπάλου.

Επίσης ευχαριστώ τον νομικό σύμβουλο της ΠΟΑΣΥ τον κύριο Χαράλαμπου Μπουκουβάλα που απλά ευγενικά και με ήθος αποδέχτηκε την ήττα τους και δικαίωσε την παρουσία του θεματοφύλακα της νομιμότητας εκείνη την στιγμή κυρίου Καπερνάρου .Ενημερώνω ακόμη ότι από εδώ και πέρα θα απαντώ με εξώδικα,μηνύσεις και αγωγές έστω και με ένα λάθος κούνημα του δακτύλου τους».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter