Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του CNN μετά την αποκάλυψη κρυφής σχέσης με συνάδελφό του

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του CNN μετά την αποκάλυψη κρυφής σχέσης με συνάδελφό του

Ο Τζέφρι Άνταμ Ζάκερ ανακοίνωσε την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του CNN, καθώς και του επικεφαλής του τμήματος ειδήσεων και αθλητικών της WarnerMedia, μέσω ενός υπομνήματος που εστάλη στο προσωπικό, στο οποίο παραδεχόταν πως δεν αποκάλυψε μια συναινετική σχέση με στενή συνάδελφό του.

Ο Ζάκερ, εντάχθηκε στο CNN το 2013, αναδείχθηκε σε εμβληματική προσωπικότητα στον τηλεοπτικό τομέα, διατελώντας εκτελεστικός παραγωγός στην εκπομπή Today του NBC στα 21 του ενώ αργότερα έγινε πρόεδρος του NBC Entertainment.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζάκερ είπε ότι παραδέχθηκε τη σχέση του κατά τη διάρκεια της έρευνας του δικτύου σχετικά με τη συμπεριφορά του Κρις Κουόμο, ενός παρουσιαστή του CNN στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, ο οποίος απολύθηκε τον Δεκέμβριο επειδή βοήθησε τον αδελφό του, τον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Κρις Κουόμο, που κατηγορήθηκε για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά.

«Στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με τη θητεία του Κρις Κουόμο στο CNN, ερωτήθηκα σχετικά με μια συναινετική σχέση με τη στενότερη συνάδελφό μου, με την οποία εργάζομαι εδώ και 20 χρόνια», έγραψε ο Ζάκερ στο υπόμνημα.

Η απάντηση του διευθύνοντα συμβούλου της WarnerMedia, Τζέισον Κίλαρ τονίζει σχετικά:

«Αποδέχθηκα την παραίτηση του Τζεφ Ζάκερ από τη θέση του προέδρου της WarnerMedia News and Sports και προέδρου του CNN Worldwide.

Ευχαριστούμε τον Τζεφ για τη συνεισφορά του τα τελευταία 9 χρόνια. Θα ανακοινώσουμε ένα σχέδιο προσωρινής ηγεσίας σύντομα».

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter