Εκτός κυβέρνησης ο υπουργός Σπήλιος Λιβανός – Το βίντεο που τον «καίει»

Εκτός κυβέρνησης ο υπουργός Σπήλιος Λιβανός – Το βίντεο που τον «καίει»

Εκτός κυβέρνησης τίθεται ο υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, για την αντίδρασή του μετά την αναφορά του δημάρχου Σπάρτης και πρώην υπουργού επί Καραμανλή,  Πέτρου Δούκα, ότι «το 2007 στην Ηλεία είχαμε κατέβει με τσάντες και αποζημιώναμε τον κόσμο», για τις φονικές πυρκαγιές του 2007.

Δείτε επίσης: Δήμαρχος Σπάρτης υπέρ Κώστα Καραμανλή: Το 2007 στην Ηλεία είχαμε κατέβει με τσάντες και αποζημιώναμε τον κόσμο

Ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον Σπ. Λιβανό που έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού και εκείνος την έκανε δεκτή.

Μάλιστα, ο Σπ. Λιβανός  παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά στα λεγόμενα του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα.

Η ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει: «ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του Δημάρχου Σπάρτης κ. Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007. Ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού. Η παραίτηση του κ. Λιβανού έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό. Ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες».

ΣΥΡΙΖΑ: Η παραίτηση Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν κρύβει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ

«Η παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ σε βάρος πολιτών με αφορμή φυσικές καταστροφές», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ και πρσθέτει:

«Δεκαπέντε χρόνια μετά ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λιβανού, αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς συνταγή εξαπάτησης. Η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση, που μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο.

Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, «εποποιία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter