Παρακρατική επιχείρηση εκβιασμών σε βουλευτές από τη ΝΔ

Παρακρατική επιχείρηση εκβιασμών σε βουλευτές από τη ΝΔ

Απειλητικά μηνύματα και μηνύματα παρενόχλησης σε βουλευτές που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Σ.Α. στέλεχος της Β4 ΝΟΔΕ στέλνει σε φίλους και μέλη της ΝΔ εντολή να στέλνουν μηνύματα ή να παίρνουν τηλέφωνο στους βουλευτές: Κατερίνα Παπακώστα (υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη), Βασίλη Κόκκαλη (ΑΝΕΛ), Έλενα Κουντουρά (υπουργός Τουρισμού), Θανάση Παπαχριστόπουλο (ΑΝΕΛ), Μάρκο Μπόλαρη (υφυπουργός Εξωτερικών), Κώστα Ζουράρι (ΑΝΕΛ) και Ιωάννη Σαρίδη (Ένωση Κεντρώων).

Το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ ζητά από τους παραλήπτες του μηνύματος να απειλούν τους βουλευτές να μην τολμήσουν να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τους αποκαλεί «προδότες».

Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να απαντήσει τώρα αν με δική του εντολή εστάλη το συγκεκριμένο μήνυμα, το οποίο, όπως φαίνεται, δρομολογεί παρακρατικές μεθόδους που οδηγούν στον ευτελισμό του δημοκρατικού πολιτεύματος και φτάνουν στο σημείο εκβιασμών βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η δεκαετία του ’60 και η βία και νοθεία της ΕΡΕ αναβιώνουν με τον πιο αισχρό τρόπο στην Ελλάδα του 2019 από ένα κόμμα που θέλει να ονομάζεται φιλελεύθερο και δημοκρατικό και που ο πρόεδρος του, λίγες μόλις ώρες μετά τη συνάντησή του με την Άνγκελα Μέρκελ, μίλησε για τα δημοκρατικά ιδεώδη.

Ο λαϊκισμός της ακροδεξιάς περνά από τον Άδωνη και το τσεκούρι του Βορίδη στα τρίκυκλα του Γκουτζαμάνη.

Περιμένουμε την επίσημη απάντηση της ΝΔ.

Δείτε το επίμαχο μήνυμα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter