Παράκρουση στο Μέγαρο Μαξίμου για τη θέση του γ.γ. του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Παράκρουση στο Μέγαρο Μαξίμου για τη θέση του γ.γ. του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Σε παράκρουση βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη θέση του Γενικού Γραμματέα του Γραφείου του Πρωθυπουργού υπό το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των υποκλοπών και του παρακράτους που έχει στήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και την αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων.

Φαίνεται πως το Μέγαρο Μαξίμου δεν ξέρει ποιόν να βάλει στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Γραφείου του Πρωθυπουργού, η οποία έχει μείνει κενή σχεδόν μια εβδομάδα μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, παρόλο που όπως είχε ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης η θέση επρόκειτο να καλυφθεί από τον Γιάννη Μπρατάκο, προκαλώντας ερωτήματα.

Έτσι, σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα της κυβερνήσεως, η θέση του γενικού γραμματέα του γραφείου του πρωθυπουργού θα καλυφθεί από τον Στέλιο Κουτνατζή, Γενικό Γραμματέα Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων, στην Προεδρία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Στέλιος Κουτνατζής θα αναλάβει τη σχετική θέση για ένα μήνα και συγκεκριμένα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2022. Η απόφαση που υπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι ο Στυλιανός – Ιωάννης Κουτνατζής, δικηγόρος Αθηνών και Λέκτορας Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αναλαμβάνει την «παράλληλη άσκηση των καθηκόντων του γενικού γραμματέα πρωθυπουργού, έως τις 10.9.2022 και χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή ή αποζημίωση».

Μάλιστα, απορίας άξιο είναι το γεγονός πως συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας δεν ενημερώθηκαν σχετικά με την τοποθέτηση του Στέλιου Κουτνατζή, στην συγκεκριμένη θέση και δημοσιεύθηκε εν κρυπτώ στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, την ώρα που είχαν ενημερωθεί σχετικά για τον διορισμό του Γιάννη Μπρατάκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter