Παραλήρημα Λεβέντη: Ο Ρουβίκωνας είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Παραλήρημα Λεβέντη: Ο Ρουβίκωνας είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Πρωινό μεταεορταστικό παραλήρημα από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, που χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα “σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εχουν δημιουργήσει ένα είδος, σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει τις βρωμοδουλειές», είπε για τον Ρουβίκωνα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι  όχι μόνο ανέχεται αλλά και υποδαυλίζει τις πράξεις και τόνισε ότι: Ενώ τους είχαν συλλάβει, ο Βούτσης έδωσε εντολή να τους αφήσουν ελεύθερους.

«Υπάρχει εντολή κάλυψης και έχει την ευθύνη ο Τσίπρας», δήλωσε και αποκάλυψε  ότι συναντήθηκε με τον αρχηγό της αστυνομίας και τον Νίκο Τόσκα, και του είπαν να πάει στο υπουργείο να ενημερωθεί. Ο κ. Λεβέντης όπως είπε, απάντησε ότι «αν δεν συλλάβουν τον Ρουβίκωνα, δεν πάω και μου απάντησε ότι προσπαθούν».

«Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ψήφους από κάτι τρελούς τους αφήνει να εκτρέπονται για να λέει και σε αυτό το κοινό ότι σας ανεχόμαστε» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του. 

Εκτίμησε ότι θα γίνουν εκλογές μέσα στο 2018 και ότι αυτές δεν έγιναν φέτος “γιατί ο Τσίπρας είναι γαντζωμένος στην καρέκλα και οι μισοί βουλευτές του ξέρουν ότι δεν θα ξαναεκλεγούν”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter