«Παραλήρημα» Μητσοτάκη προς τους πρέσβεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης

«Παραλήρημα» Μητσοτάκη προς τους πρέσβεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Μια ευκαιρία να επιδείξει το πολιτικό του κενό είχε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συναντήθηκε με τους πρέσβεις των κρατών-μελών της ΕΕ.

Εκεί – όπως διαβάζουμε – είχε την ευκαιρία να κάνει τη γνωστή κωλοτούμπα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας πως «θα αμβλύνει τις συνέπειες της» και θα προστατέψει τα συμφέροντα των ελληνικών επιχειρήσεων…

Αλλά επειδή, προφανώς, το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το τι θα κάνει, είναι κενού περιεχομένου με περίεργους δεσμούς με ακροδεξιούς κύκλους της Ε.Ε., πέρασε πολύ ώρα κατηγορώντας την κυβέρνηση, άθλημα που ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει εδώ και καιρό εντός και εκτός Ελλάδας, με αιχμή όταν ζητούσε να κοπούν οι συντάξεις για να βοηθηθεί προεκλογικά!

Αλλά ο κ. Μητσοτάκης που αγκάλιασε την ακροδεξιά, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ…. για «όψιμη και υποκριτική επίκληση του κινδύνου της ακροδεξιάς».

Είπε μάλιστα πως τόσα χρόνια, ο κ. Τσίπρας συγκυβερνούσε με τον κ. Καμμένο, λες και ο Καμμένος δεν ήταν τόσο καιρό εντός της ΝΔ και ξεχνώντας πως ο ίδιος αλλά και ο προκάτοχός του, Αντώνης Σαμαράς έκαναν μεταγραφές από το ΛΑ.Ο.Σ!

Ο ίδιος μάλιστα επικαλούμενος την… «ανοχή» που επέδειξαν οι εταίροι μας σε μία κυβέρνηση που το 2015, ζήτησε την κατανόησή τους στην αλλαγή παραμέτρων της συμφωνίας που διαπραγματεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα –παρά τα συνεχή διεθνή εύσημα προς τον Αλέξη Τσίπρα – υποστήριξε πως «η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα συστηματικά υπονομεύει τη Δημοκρατία» και δεν ντράπηκε να αναφερθεί στη Novartis όπου επανέλαβε τα περί σκευωρίας!

Μέσα στο «παραλήρημά» του προς τους ξένους πρέσβεις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αυτοανακυρήχθηκε νικητής της κάλπης των ευρωεκλογών ως προάγγελο των εθνικών που θα ακολουθήσουν!

Για μία ακόμη φορά, αντί να προασπιστεί τη χώρα του, ο πρόεδρος της ΝΔ αρκέστηκε σε ένα μικροκομματικό «κατηγορώ τον Τσίπρα», εκλιπαρώντας εγωκεντρικά και μισαλλόδοξα τη διεθνή στήριξη! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter