Παραλήρημα Μπαχτσελί: Ο Καμμένος να μπει σε κλινική – Θα τους πετάξουμε ξανά στη θάλασσα

Παραλήρημα Μπαχτσελί: Ο Καμμένος να μπει σε κλινική – Θα τους πετάξουμε ξανά στη θάλασσα

Επίθεση κατά της Ελλάδας και συγκεκριμένα κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του, κάνοντας για μία ακόμα φορά προσβλητικά σχόλια.

«Ο υπουργός έχει χάσει το μυαλό του» ανέφερε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί και πρόσθεσε: «Ξέχασε τις σημαίες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα. Αν το θέλουν θα επαναλάβουμε την ιστορία. Για εμάς είναι παιχνιδάκι. Αν χρειαστεί μπορούμε να τους διώξουμε ξανά στη θάλασσα».

«Έχει επηρεαστεί από την ελληνική μυθολογία, θέλει να γίνει Ποσειδώνας. Αν έχει κρίση υστερίας, να μπει σε κλινική. Οι πρόγονοι των Ελλήνων πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα απέναντι στους Τούρκους και έλαβαν απάντηση στο πεδίο μαχών. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από Ικόνιο. Οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Εμείς αν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε αυτά τα δόντια» κατέληξε.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, η συγκεκριμένη τοποθέτηση έγινε με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι θα στείλει 7.000 στρατιώτες στο Αιγαίο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter