Παραλήρημα Πορτοσάλτε με βαριές εκφράσεις κατά του Βέττα: «Είσαι τραμπούκος» – «Είσαι επαγγελματίας προβοκάτορας» (Video)

Παραλήρημα Πορτοσάλτε με βαριές εκφράσεις κατά του Βέττα: «Είσαι τραμπούκος» – «Είσαι επαγγελματίας προβοκάτορας» (Video)

Απ’ ότι φαίνεται ο γνωστός «δημοσιογράφος» του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε βιάζεται να ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα στη ΝΔ κι έτσι έχει αναλάβει τον ρόλο του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα τηλεοπτικά πάνελ.

Με αυτό στο μυαλό δεν αποτελεί έκπληξη που μέχρι και καυγά με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έστησε στον αέρα του ΣΚΑΪ, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαριές εκφράσεις εναντίον του, με σκοπό να υπερασπιστεί τις ακραίες θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ.

Το πού ακούστηκε δημοσιογράφος (τουλάχιστον για τα προσχήματα) να διακόπτει βουλευτή και να τον καθυβρίζει οn air είναι κάτι που δύσκολα χαρακτηρίζεται.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η πυραυλική επίθεση στη Συρία. Όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, υπενθύμισε πως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των βομβαρδισμών ενώ η ΝΔ έχει ταχθεί με επίσημη ανακοίνωση υπέρ, ο Άρης Πορτοσάλτε επιδόθηκε σε ένα απίστευτο παραλήρημα, καθυβρίζοντας τον κ. Βέττα ως «τραμπούκο» με το γνωστό του απαράμιλλο ύφος…

Ο κ. Βέττας από την πλευρά του σήκωσε το “γάντι” και κατηγόρησε τον Άρη Πορτοσάλτε πως είναι “επαγγελματίας προβοκάτορας”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter