Παραλήρημα Τζήμερου κατά εκπαιδευτικών: Αγράμματοι, σταλίνες, τεμπελχανάδες

Ο Θάνος Τζήμερος.

Ο πρόεδρος της «Δημουργίας, ξανά», Θάνος Τζήμερος, προκαλεί ξανά, αυτή τη φορά εξαπολύοντας επίθεση κατά των εκπαιδευτικών, τους οποίους χαρακτηρίζει ως «αγράμματους, τεμπελχανάδες και σταλίνες».

Μέσω της ρυπαρής ρητορικής του, η οποία ξεπερνά για ακόμη μία φορά τα όρια, ο Θάνος Τζήμερος -μέσω ανάρτησής του στα social media- βάλλει κατά του εκπαιδευτικού προσωπικού, θεωρώντας ως «πλουσιοπάροχες» τις διακοπές τους, ενώ κατηγορεί την ΟΛΜΕ για την κινητοποίηση που έχει κηρύξει στις 9/1 λόγω της συμπλήρωσης 29 ετών από τη δολοφονία του Τεμπονέρα, ο οποίος για τον Τζήμερο ήταν ένας... «ακροαριστερός αρχικαταληψίας».

Η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου: 

Οι διακοπές των εκπαιδευτικών είναι πλουσιοπάροχες Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. 15 μέρες γεμάτες. Από 24/12 έως και 7/1. Πότε όμως έκαναν εκλογές οι ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης; 17 Δεκεμβρίου. Με πληρωμένες άδειες, βεβαίως βεβαίως. Ακόμα μια μέρα χαμένη για τα παιδιά, ακόμα μια μέρα που το πρόγραμμα των γονιών πήγε στράφι. Δεν θα μπορούσαν να τις κάνουν, ας πούμε, στις 3/1; Βεβαίως. Αλλά κορόιδα είναι, αφού μπορούν να λουφάρουν μια μέρα ακόμα;

Να δούμε και τι έγινε τις άλλες μέρες. Στις 18/12 το ΔΣ της ΟΛΜΕ κάλεσε «τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που γίνονται σήμερα Τετάρτη 18/12 στο Κέντρο της Αθήνας, ενόψει της ψήφισης του αντιλαϊκού προϋπολογισμού του 2020 στον οποίον οι δαπάνες για την Παιδεία μένουν στάσιμες».

Να ρωτήσω, από πού κι ως πού πρέπει να ρωτάει η κυβέρνηση τον δάσκαλο για το πώς θα φτιάξει τον προϋπολογισμό;

Έχουμε και συνέχεια.

Στις 19/12 το ΔΣ της ΟΛΜΕ κήρυξε «διευκολυντική στάση εργασίας για τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετέχουν» σε κινητοποιήσεις επειδή κάποιοι της Ειδικής Αγωγής δεν διορίστηκαν μόνιμα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Όμως όταν επιστρέψουν στο σχολείο θα κάνουν μάθημα; Για μία μέρα μόνο. Στις 9/1 η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει νέα «κινητοποίηση» για τα 29 χρόνια από τη δολοφονία του ακροαριστερού αρχικαταληψία Τεμπονέρα.

Το ξαναλέω για εκατομμυριοστή φορά: αν δεν ξεδοντιάσεις τον κρατικό συνδικαλισμό δεν μπορείς να περάσεις ούτε μισή μεταρρύθμιση. Και στα σχολεία υπάρχει η μεγαλύτερη συνδικαλιστική σαπίλα. Τα παιδιά μας τα «διδάσκουν» – εκτός των πάντα υπαρχουσών λαμπρών εξαιρέσεων – αγράμματοι σταλίνες τεμπελχανάδες

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.