Παραλίγο ατύχημα από νέα πτώση δέντρου στον Προαστιακό (Photos – Video)

Παραλίγο ατύχημα από νέα πτώση δέντρου στον Προαστιακό (Photos – Video)

Τύχη… βουνό είχαν στην κυριολεξία οι επιβάτες του προαστιακού σιδηροδρόμου που επέβαιναν στη γραμμή ανόδου κοντά στην περιοχή της Δεκελείας. Δέντρο έπεσε στο σιδηροδρομικό δίκτυο με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα ΣΚΑ – Αφίδνες.

Το περιστατικό έγινε σύμφωνα με καταγγελίες στο documentonews.gr, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου γύρω στις 16:00 το μεσημέρι. Ξαφνικά οι συρμοί του προαστιακού στη γραμμή ανόδου στο Σιδηροδρομικό Σταθμό των Αφιδνών σταμάτησαν και οι επιβάτες κατέβηκαν. Όπως ενημερώθηκαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο είχε πέσει δέντρο. Ευτυχώς για αυτούς δίχως να προκληθεί κάποιο ατύχημα καθώς το δέντρο θα μπορούσε να είχε πέσει πάνω στο συρμό όσο αυτός ήταν εν κινήσει.

Τα δρομολόγια των τρένων, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, υποκαταστάθηκαν με λεωφορεία στο τμήμα Αθήνα – Αφίδνες – Αθήνα.

Επιβάτες τράβηξαν μάλιστα βίντεο και φωτογραφίες τις οποίες ανέβασαν στα social media. Ένας από αυτούς καταγγέλλει επίσης ότι σταθμάρχης τον απείλησε ότι θα του σπάσει το κινητό του επειδή βιντεοσκοπούσε.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το documentonews.gr ειδικό συνεργείο μετέβη στο σημείο προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει την κακή κατάσταση που επικρατεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Μάλιστα το Σωματείο των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Κώστα Γενιδούνια έχουν δημοσιοποιήσει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες από πεσμένους κορμούς δέντρων ή αγριόχορτα στο σιδηροδρομικό δίκτυο και έχουν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ατυχήματος. Κανείς όμως δε φαίνεται να συγκινείται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter