Παραλήρημα Άδωνη σε υψηλά ντεσιμπέλ με προκλήσεις κατά Κασσελάκη και Πολάκη (Video)

Παραλήρημα Άδωνη σε υψηλά ντεσιμπέλ με προκλήσεις κατά Κασσελάκη και Πολάκη (Video)

Ανέβασε τα ντεσιμπέλ -κατά την προσφιλή του τακτική- ο Άδωνης Γεωργιάδης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό ακόμη ένα… παραλήρημα βάλλοντας μεταξύ άλλων κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και του Παύλου Πολάκη.

«Εγώ θέλω περισσότερο Πολάκη. Θέλω να αφήσετε τον Πολάκη να φαίνεται περισσότερο και οι 20 να γίνουν 40 μονάδες διαφορά. Άρα, μπορεί ο κ. Κασσελάκης να κατηγορεί τον Μητσοτάκη για τον Μπέο; Δηλαδή μπορεί να λέει “με ενοχλεί το ύφος του Μπέου” και την ίδια στιγμή να κάνει Υπερτομεάρχη τον Πολάκη; Προφανώς δεν γίνεται! Μα δεν γίνεται, βρε παιδάκι μου, δεν γίνεται», δήλωσε με περισσή ειρωνεία ο Άδωνης Γεωργιάδης.

«Ο αρχηγός σου τώρα είναι ο Παύλος Πολάκης», είπε σε ιδιαίτερα προκλητικό τόνο απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος του απάντησε χαρακτηριστικά ότι «στη ΝΔ τρέμετε τον Πολάκη», τονίζοντας ότι ως τομεάρχης Διαφάνειας αποκάλυψε τα έργα και τις ημέρες 4-5 βουλευτών και υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τις αποκαλύψεις να οδηγούν στην απομάκρυνσή τους.

Όταν δε, ο υπουργός Εργασίας «στριμώχτηκε» από τις απαντήσεις, επικαλέστηκε την αξία του… διαλόγου, εγκαλώντας τον Γιώργο Καραμέρο.

«Διάλογος είναι… ολοκληρώνει ο ένας, απαντάει ο άλλος. Αυτό είναι διάλογος. Διάλογος δεν είναι να μιλάς πάνω στη φωνή μου! Δημοσιογράφος τόσα χρόνια είσαι, σεβάσου λίγο τους κανόνες δημοσιογραφίας επιτέλους αν δεν μπορείς της πολιτικής», ανέφερε στη συνέχεια, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει τον λόγο. «Μην φωνάζετε! Δεν θα εφαρμόσεις τη λεκτική βία, σε μένα δεν περνάει! Θα ‘σαι φρόνιμος».

«Τώρα έχεις αρχηγό τον Πολάκη για να μιλάς για τη λεκτική βία», απάντησε ο υπουργός Εργασίας, δυναμιτίζοντας περισσότερο το κλίμα.

«Εγώ έχω αρχηγό τον Κασσελάκη, έχω πρώην πρόεδρο τον Τσίπρα, μιλάω με τους πολίτες και ανησυχείς! Ανησυχείς και θα το δεις πως θα ανησυχείς και στην πορεία», ήταν η αφοπλιστική απάντηση Καραμέρου.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter