«Παραλήρημα» Βούλτεψη: Οι κομμουνιστές οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία (Video)

«Παραλήρημα» Βούλτεψη: Οι κομμουνιστές οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία (Video)

Η Σοφία Βούλτεψη δεν δίστασε να εμπλέξει τον κομμουνισμό και τα… ψυχιατρεία, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής αντιπαράθεσης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Σε μια στιγμή έντονης διαφωνίας με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη τον κάλεσε με απαξιωτικό ύφος να «αφήσει τα κουμμουνιστικά». Στη συζήτηση παρενέβη ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, απορώντας για το αν είναι γενικά κομμουνιστική η αντιπολίτευση επειδή θίγει τα ζητήματα για να συμπληρώσει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ:

«Μιλάω για τη νέα γενιά και τα επιδόματα που δίνετε σε συνέχεια των επιδομάτων του Τσίπρα, και μου λέτε ότι είναι κομμουνιστική πολιτική. Απίστευτα πράγματα».

Κάπου εκεί η Σοφία Βούλτεψη κατέφυγε στην αντικομουνιστική ρητορική λέγοντας πως… «Όχι, κομμουνιστικά είναι τα ψυχιατρεία».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Θ. Θεοχαρόπουλου που κάλεσε την υφυπουργό να μην προσβάλει τους κομμουνιστές με την Σοφία Βούλτεψη αντί να ανασκευάζει να κάνει τα πράγματα χειρότερα.  «Όχι, δεν τους είπα ψυχιατρεία. Είπα ότι οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία αν διαφωνούσαν», ήταν η απάντηση της υφυπουργού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter