Παραλύει το κέντρο της Αθήνας – Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Παραλύει το κέντρο της Αθήνας – Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Να παραλύσει αναμένεται το κέντρο της Αθήνας σήμερα Πέμπτη, αφού είναι προγραμματισμένες τρεις συγκεντρώνεις.

Η πρώτη συγκέντρωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 11:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ) που αντιδρά στη διάταξη του νομοσχεδίου με την οποία εκχωρούνται σε ιδιώτες οι υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού των Δήμων.

Οι δύο επόμενες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί η μίας για τις 17:00, που η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καλούν σε διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος, και η δεύτερη θα σημειωθεί στις 18:30 καθώς το ΠΑΜΕ καλεί σε ξεχωριστή συγκέντρωση στα Προπύλαια «κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας, σε όλη την διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των κινητοποιήσεων.

Διευκρινίζεται, ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής γίνεται έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, κατά μήκος των διαδρομών των πορειών, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter