Παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης μετά από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος

Παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης μετά από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης παραμένει στα ψηφοδέλτια του κόμματος ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Σημειώνεται ότι με διάθεση γενναίας αυτοκριτικής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης έστειλε επιστολή στην Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με την οποία λύνεται η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί.

Ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε είχε την πρόθεση να τοποθετηθεί δημόσια ενάντια στον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, ξεκαθαρίζοντας ότι τον στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε είχε την πρόθεση να στοχοποιήσει συγκεκριμένα πρόσωπα δημοσιογράφων.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Πολάκης λύνει την παρεξήγηση με επιστολή γενναίας αυτοκριτικής στην Πολιτική Γραμματεία

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις.

Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Επισημαίνεται ότι η επιστολή-απολογία του Παύλου Πολάκη, στην οποία, σχετικά με την ανάρτηση η οποία οδήγησε στην παραπομπή του στην Επιτροπή δεοντολογίας, ανέφερε ότι «επ’ ουδενί αποτελούσε απάντηση σε προηγούμενη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα…» και υπογράμμιζε ότι «προφανώς δεν είχα καμία πρόθεση (όπως οι πρόθυμες γραφίδες των συστημικών ΜΜΕ έσπευσαν υποβολιμαία να υποστηρίξουν) να αμφισβητήσω τον Αλεξη Τσιπρα, τον οποίο στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις από το 2012 και συνεχίζω να στηρίζω στη μάχη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη τόπος».

Τσίπρας σε Πολιτική Γραμματεία: «Γενναία πράξη αυτοκριτικής» η επιστολή Πολάκη – «Καμία απόπειρα αποποίησης ευθυνών» στα Τέμπη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter