Παραμένει στη φυλακή ο Άρης Φλώρος της Energa και Hellas Power

Παραμένει στη φυλακή ο Άρης Φλώρος της Energa και Hellas Power

Απέρριψε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών την αίτηση του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 21 ετών κάθειρξης που του έχει επιβληθεί για την υπόθεση υπεξαίρεσης των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, Energa και Hellas Power.

Οι δικαστές υιοθέτησαν την εισήγηση του εισαγγελέα της έδρας για συνέχιση της κράτησης του επιχειρηματία ως ύποπτου τέλεσης νέων αδικημάτων. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, τα ψυχολογικά προβλήματα που επικαλείται ο κ. Φλώρος δεν μπορούν να του προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της αίτησης του ο Άρης Φλώρος και οι συνήγοροί του, υπογράμμισαν στους δικαστές ότι δεν προκύπτουν θέματα για τέλεση νέων αδικημάτων και ότι συντρέχουν οι όροι που προϋποθέτει ο νόμος για να του δοθεί αναστολή.

Ο ίδιος ο αιτών επικαλέστηκε ότι δεν απουσίασε από την δίκη του και ότι έχει μόνιμη κατοικία. Τόνισε δε πως κρατείται στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, από όπου «δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου».

Ανέφερε ακόμα πως για την υπόθεση των δύο εταιρειών υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία διαιτησίας, στο πλαίσιο της οποίας απαιτούνται συνεννοήσεις για τεχνικά θέματα, τα οποία γνωρίζει ο ίδιος.

Οι συνήγοροι του τέλος υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι η παρουσία του κ. Φλώρου είναι απαραίτητη για τις αστικές υποθέσεις που αφορούν τις δύο εταιρείες παρόχους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter