Παραμένει στην ΚΕΔ ο Περέιρα

Παραμένει στην ΚΕΔ ο Περέιρα
ΑΕΚ και Ολυμπιακός πίεζαν να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μέλο Περέιρα στην προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, αλλά η FIFA ανακοίνωσε σήμερα πως ο Πορτογάλος θα παραμείνει αρχιδιαιτητής για άλλον ένα χρόνο.

Στην ΚΕΔ θα συνεχίσουν και οι δύο στενοί συνεργάτες του, ο Ισπανός Φερνάντεζ Μαρίν και ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ.

«Σήμερα εστάλη μια επιστολή από την κυρία Σαμούρα στην ΕΠΟ. Τα τρία μέλη της ΚΕΔ παραμένουν μέχρι το τέλος, θα επεκταθεί το συμβόλαιο τους για άλλον ένα χρόνο. Θα έχουν τη συνδρομή της FIFA για το VAR. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά τους», δήλωσε ο διευθυντής του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών της FIFA, Μπιόρν Βάσαλo, o οποίος πρόσθεσε: «Ο κ. Φούσεκ θα συνεχίσει να εκτελεί τη θητεία του για άλλο ένα χρόνο. Η ΕΠΟ θα ακολουθεί τη καθοδήγηση του και τις συμβουλές του. Η θητεία της Επιτροπής Παρακολούθησης θα λήξει 31/7/2019, ωστόσο ο κ. Χούμπελ θα παραμείνει ως διεθνής παρατηρητής με συμβουλευτικό λόγο μέχρι καλοκαίρι του 2020».

Για τη διοίκηση της ΕΠΟ, ο Μαλτέζος αξιωματούχος ανέφερε: «Τους τελευταίους μήνες έχουμε κάνει τρεις συναντήσεις. Έγιναν για συγκεκριμένα θέματα, προκειμένου να υπάρξει σταθερότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέματα για τη διοίκηση, τη διαιτησία, το κομμάτι της επικοινωνίας, την επιβολή ποινών και τα θέματα της βίας. Αυτά κουβεντιάσαμε. Η ατζέντα παραμένει η ίδια και έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Τα τελευταία 2,5 χρόνια προσπαθήσαμε να πάμε μπροστά. Κοιτάμε τώρα την 3η χρόνια και στηρίζουμε την διοίκηση αυτή για να δούμε αποτελέσματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter