Παραμένει στο νοσοκομείο ο 4χρονος

Παραμένει στο νοσοκομείο ο 4χρονος

Για περαιτέρω εξετάσεις και ιατρική παρακολούθηση θα παραμείνει στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς ο 4χρονος που έπεσε από μπαλκόνι…

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης θα μείνει τελικά για λίγες ημέρες το 4χρονο αγόρι το οποίο νωρίς σήμερα το μεσημέρι έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η διοικητής του νοσοκομείου, Μελπομένη Τσούγκα, επισήμανε ότι το αγόρι, τελικά, αποφασίστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις και παρακολούθηση, ενώ ξεκαθάρισε ότι η εικόνα του «δεν δημιουργεί ανησυχία».

Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι ο 4χρονος από την πτώση υπέστη κάκωση γνάθου. Παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε από το μπαλκόνι..

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, το παιδί βρισκόταν σε μπαλκόνι καφετέριας μαζί με συγγενικά του πρόσωπα και σε μια στιγμή, άγνωστο πώς, βρέθηκε στο κενό. Από την Αστυνομία γίνεται έρευνα για το περιστατικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter